Status på uge 1 med coronaepidemi: Alle medarbejdere løfter i flok

Fremkomsten af coronavirusset, COVID-19, har sat social og sundhedssektoren under pres. I DUOS løfter alle medarbejdere i flok for, at vi kan opretholde en god service.

Mens coronavirusset har lukket store dele af Danmark ned, og skaber bekymringer blandt mange, knokler alle medarbejdere i DUOS for, at borgernes hverdag bliver påvirket mindst muligt.

”Vi arbejder alle på højtryk i DUOS – udførende medarbejdere såvel som funktionærer – for at både borgere og hjælpere kommer bedst muligt igennem denne tid”, siger divisionsdirektør i DUOS, Sofus Rossing.

I DUOS har driften af alle vores områder allerhøjeste prioritet, herunder til alle vores borgere med respiratorisk hjælp samt vores borgere som modtager pleje, hjælp og støtte efter den kommunale Servicelov. Således forsøges det at sikre det højeste serviceniveau, som overhovedet muligt, i denne turbulente tid.

Mange står klar til at hjælpe

Heldigvis oplever vi i DUOS, at rigtig mange medarbejdere springer til, hvis de har tid og overskud til det. Det gør sig gældende for medarbejdere inden for alle vores områder, og det har enorm betydning.

”Vi oplever f.eks., at studerende står klar til at tage opgaver inden for bl.a. kritisk ledsagelse og at respiratoriske hold dækker ind hos borgere, der mangler hjælpere. Det er en kæmpe hjælp, og det gør mig enormt stolt”, fortsætter divisionsdirektør, Sofus Rossing.

Behovet er konstant

Selvom DUOS allerede har modtaget mange henvendelser fra medarbejdere, der kan dække ekstra vagter, er der behov for endnu flere.

”Jeg vil først og fremmest gerne sige tak til alle de medarbejdere, der allerede har gjort en ekstra indsats og dækket andres vagter. Jeg vil stadig opfordre alle, der kan dække ekstra vagter, til at kontakte os. Vi har helt sikkert brug for jeres hjælp”, slutter Sofus Rossing.

Hvis man har mulighed for at tage en eller flere ekstra vagter under corona-nedlukningen, kan man altid kontakte DUOS på tlf. 3634 7900 – vi sætter stor pris på alle henvendelser.

 

Andre nyheder

Se alle nyheder

9. juli, 2024

32-årige Christian Kampmann lever med handicappet cerebral parese. Siden barndommen har Harry Potter-universet haft en helt særlig plads i Christians...

Læs nyhed her

4. juli, 2024

Mød Kim og Peter fra vikarteamet i DUOS, som sammen har næsten 40 års erfaring i DUOS. Et makkerpar, der...

Læs nyhed her

26. juni, 2024

Når man koger 23-årige Magnus Mortensens liv ind i en bouillonterning, handler det om relationer. Relationen til sin familie, som...

Læs nyhed her

Skriv til os

36 34 79 00