Bestilling

Bestilling

Her kan i enkelt og nemt bestille hos DUOS.

Ledsagelse

Ledsagelse – høj tilfredshed blandt borgere

Med DUOS som leverandør kan I ofte opnå en økonomisk besparelse og samtidig opleve høj tilfredshed hos borgeren med ordningen. Vi lægger vægt på at finde de medarbejdere, som er et godt match med borgeren og den hjælp han eller hun har brug for.  Vi overtager rekruttering, vikardækning og administrationen, så I kan tage jer af andre ting.

Særligt plejekrævende borgere

Særligt plejekrævende borgere – Vi sammensætter en løsning på tværs af forvaltninger og paragraffer

Vi har stor erfaring med at sammensætte et særligt tilbud til børn og voksne med multible funktionsnedsættelser. Vi samler et team med relevante kompetencer og erfaringer og gør det nemt for jer, hvis løsningen skal findes på tværs af forvaltninger.

Afløsning i hjemmet for børn

Afløsning i hjemmet

Stabile medarbejdere med god kontakt til borgerne er noget af det I kan forvente med DUOS. Vi lægger stor vægt på, at medarbejder og borger skal være et godt match, så I begge trives med løsningen og opnår et langvarigt samarbejde og høj tilfredshed.

Bo- og opholdssteder

Socialpædagogisk støtte –  hjælp til at få hverdagen til at fungere

Vi har erfarne medarbejdere, som kan støtte borgere i sociale, praktiske og personlige aspekter i borgerens liv. Vi lægger vægt på borgerens trivsel. Vi tager udgangspunkt i borgerens situation og tilrettelægge støtten på borgerens egne præmisser.

Hør hvad DUOS kan tilbyde:

Christina Feldborg

Christina F

Jylland og Fyn

Kontaktoplysninger:
📱 +45 2981 5976
📧 chf@duos.dk

Jørgen Larsen

Jørgen

Sjælland og Hovedstaden

Kontaktoplysninger:
📱 +45 2542 9636
📧 jol@duos.dk

Bestilling hos DUOS

Ring 📞 3634 7900

Eller udfyld