Respiratorisk overvågning af børn og unge

DUOS har stor erfaring med respiratorisk overvågning af børn og unge, som kan være en del af døgnet eller hele døgnet.

Veluddannede og erfarende medarbejdere i DUOS

Vi har faglærte hjælpere, eksempelvis sygeplejerske, social- eller sundhedsassistent og ufaglærte hjælpere, med stor erfaring indenfor det respiratoriske område. Ufaglærte hjælpere har en praktisk og teoretisk uddannelse fra RespirationsCenter Øst eller RespirationsCenter Vest.

Vores tilrettelæggelse af den respiratoriske overvågning følger de retningslinjer, der lægges af regionernes lægefaglige myndighed.

 

Til familier med behov for respiratorisk overvågning

Hos DUOS får I en  kontaktperson, som I altid kan kontakte, udenfor almindelig arbejdstid kan I altid komme igennem på vagttelefonen.  Den respiratoriske overvågnings vigtigste opgave er, at sikre frie luftveje og kan både foregå i hjemmet og udenfor hjemmet. Vi sørger for, at der er trivsel og at hjælperteamet fungerer, samt at de sundhedsfaglige krav på ordningen bliver overholdt.

 

I får tildelt en personlig rådgiver

Rådgiveren deltager i regelmæssige personalemøder, hvor I og hjælperteamet drøfter store og små problemstillinger og aftaler vagtplan. DUOS samarbejder med borgeren om rekrutteringen af det bedste hjælperteam. I tilfælde af sygdom sørger DUOS for vikardækning. Vi forsøger altid at finde en vikar, der et godt match til jeres familie.

DUOS leverer den respiratoriske overvågning efter aftale med regionen, mens det er kommunen, der skal dække borgerens nødvendige merudgifter ved den daglige livsførelse.

Kontakt os

Pia
Driftsleder
Jan
Driftsleder
Stine
Driftsleder
Belinda
Sundhedsfaglig Souschef
Helle
Sundhedsfaglig Driftsleder
Maria
Sundhedsfaglig Driftsleder
Malene
Sundhedsfaglig Driftsleder
Nikolaj
Sundhedsfaglig Driftsleder
Camilla
Sundhedsfaglig driftsleder
Louise
Ydelseschef for Respiratorisk Afdeling

Lav din bestilling her

Skriv til os

36 34 79 00