DUOS afholder igen handicaphjælperkurser

DUOS afholder igen handicaphjælperkurser

Efter længere tids pause på grund af corona-epidemien er DUOS igen klar til at afholde handicaphjælperkurser. Denne gang er det fleksjobbere fra fire kommuner, som skal høre mere om og prøve kræfter med jobbet som handicaphjælper.

I næste uge byder DUOS igen et nyt hold kursister velkommen til handicaphjælperkurset: ’Handicaphjælper – de grundlæggende kvalifikationer’. Under kurset vil kursisterne få et indgående kendskab til DUOS. De vil blive undervist i alt fra DUOS’ ydelsesområder til, hvordan man opretter en profil og begynder at søge jobs.

”Det er glædeligt, at vi igen kan modtage kursister på DUOS’ hovedkontor. Vores medarbejdere har set frem til igen at kunne undervise og dele ud af deres erfaringer og viden. Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger med afstand mellem kursisterne og god håndhygiejne, så alle kan føle sig trygge” siger Pernille Theut, HR-manager i DUOS.

Kursusforløbet spænder over ti kursusdage og varer fra d. 25. august til d. 15. september. Der er i alt 15 borgere fra henholdsvis Frederiksberg, Høje-Taastrup, Gladsaxe og Københavns Kommune tilmeldt kurset.

Er du interesseret i at høre mere? Så kontakt vores kundechefer, du finder deres kontaktoplysningerne her: https://duos.dk/kundechefer/