DUOS byder velkommen til tre lokalkonsulenter

DUOS byder velkommen til tre lokalkonsulenter

I DUOS ønsker vi at komme endnu tættere på borgernes perspektiv. Det skal tre nye lokalkonsulenter hjælpe os med.

De tre nye lokalkonsulenter hedder Marie Laursen, Mette Matzen og Zakaria Naser og er alle tre BPA-arbejdsledere.  Lokalkonsulenterne skal skabe ekstra værdi for alle, der har en hjælpeordning i DUOS. De skal bl.a. udvikle  faglige og sociale arrangementer og hjælpe med kommunikationen og vejledningen til borgerne.

Udviklingskonsulent i DUOS Sigrid Stilling Netteberg håber, at lokalkonsulenternes arbejde vil skabe mere nærhed:
”Vi ønsker at skabe tilbud til borgerne i DUOS, der giver en oplevelse af, at det at være en del af DUOS, er meget mere end en administrativ håndsrækning. Vi vil også gerne skabe rammerne for, at man kan udvikle sig selv, sine faglige kompetencer og skabe givende netværk på tværs af hele landet. ”

Mette vil være tilknyttet Sjælland, hvor hhv. Zakaria og Marie vil koncentrere sig om Fyn og Jylland. Marie, der til daglig bor i Aarhus og er tilknyttet Jylland, forklarer sin nye rolle således:

“Jeg arbejder som lokalkonsulent hos DUOS, hvor jeg bl.a. arbejder med marketing og planlægning af arrangementer med socialt og fagligt indhold. Det er begge arbejdsområder, som jeg synes er vildt spændende, og så er jeg en del af et fantastisk team, hvor vi arbejder sammen for at få skabt en masse fede arrangementer i DUOS!”

Se mere:

BPA-arbejdsleder
BPA-arrangementskalender
Borgerrådgiver