DUOS giver endnu engang en hånd på Roskilde Festival

DUOS giver endnu engang en hånd på Roskilde Festival

Traditionen tro har DUOS igen i år indgået et samarbejde med Roskilde Festival. Har du handicaphjælpere, og skal du med på årets Roskilde Festival? Så tilbyder vi rådgivning over telefonen og et akutteam på festivalpladsen.

Festival-akutteamet og vikarer
Vores akutteam af handicaphjælpere befinder sig inde på festivalpladsen og kan træde til i forbindelse med akut sygdom, hvis der er brug for en ekstra hånd ved toiletbesøg, når du skal sove eller op igen. Du kan også bruge akutteamet, når din faste handicaphjælper skal have et hvil.

Hvis du har din hjælpeordning hos DUOS, kan du bruge vikarkorpset uden ekstra vikarbevilling fra din kommune. Hvis du ikke har din hjælpeordning hos DUOS, skal du søge din kommune om en ekstra vikarbevilling. Du behøver derfor ikke have din ordning hos DUOS for at benytte festival-vikarkorpset.

Roskilde-rådgivningen
Har du spørgsmål til, hvordan du får din hjælper eller ledsager med på Roskilde? Eller hvordan du kan få mulighed for at bruge Festival-vikarkorpset? Så ring til vores Roskilde-rådgivning.
Vi kan fx svare på, om du kan: 

  • Få en ledsager med på Roskilde Festival.
  • Få en hjælper med på Roskilde Festival hvis du har en BPA-ordning men bor i Jylland.
  • Komme på Roskilde Festival når du har en respiratorisk ordning.

 

DUOS samarbejder med Roskilde Festival om rådgivning og vikarkorps, fordi et handicap ikke skal være en hindring for at komme med på Roskilde Festival.

Få kaffe, boblefest og skygge hos DUOS
Som noget nyt i år er det DUOS, der sørger for kaffe, vand, brætspil, kager og skygge (alt afhængigt af vejret) i Lounge-teltet på Handicamp i opvarmningsdagene. Tirsdag d. 02.07.2019 gentager vi sidste års succes og holder en stor boblefest med sæbeboblemaskine og bobler i glassene. Mere information følger. Hold øje med DUOS’ sociale medier.

Det er ofte en logistisk udfordring at være på Roskilde Festival, når man har et handicap og har sine handicaphjælpere med. De fysiske rammer er i sig selv udfordrende, selvom der er lagt stor vægt på tilgængelighed.  Men afstandene er store og derfor tager al transport lang tid. Toiletterne er, selvom de er store, stadig sværere at benytte end derhjemme, og det kan give besvær – især hvis nu det bliver regnvejr og mudret. Man kan derfor let få brug for mere hjælp end derhjemme.

Det eneste du skal gøre er at kontakte os på roskilde@duos.dk eller ring på 3634 7900 og spørge efter Flemming eller Sigrid.

Vi glæder os til at høre fra dig.