DUOS udvider ejerkredsen og bliver en del af DUOS Gruppen

DUOS udvider ejerkredsen og bliver en del af DUOS Gruppen

 

 

 

 

 

 

DUOS udvider ejerkredsen og bliver en del af en ny velfærdskoncern – DUOS Gruppen

DUOS vil fremover indgå i DUOS Gruppen, som er en ny velfærdskoncern. Gruppen er etableret for at kunne hjælpe flere borgere endnu bedre. Ved etableringen består DUOS Gruppen af divisionerne DUOS Personlig Assistance og DUOS Senior Service.
DUOS Personlig Assistance er det nuværende DUOS – med en mindre navnejustering.
Ændringen af vores organisation vil ikke få betydning for hverken borgere med en hjælpeordning eller vores medarbejdere. Alle forhold omkring driften i DUOS – det nye DUOS Personlig Assistance – vil fortsætte uændret.
Den nye division – DUOS Senior Service – vil levere serviceydelser til ældre. Virksomheden Blæksprutten, som indgår i den nye division, er den største private leverandør af hjemmepleje og praktisk hjælp til ældre i Nordjylland.
Ejerkredsen bag DUOS Gruppen består af familien bag DUOS – Marianne Stigsdatter og hendes søn Andreas Sten Andersen – samt af Allan Søgaard Larsen og Morten R. Pedersen, der via deres virksomhed Liberatio har købt sig ind i DUOS Gruppen. Allan Søgaard Larsen vil indtræde som ny bestyrelsesformand for DUOS Gruppen. Andreas Sten Andersen vil være næstformand. Vi er nu i færd med at rekruttere en koncernchef for DUOS Gruppen.
Indenfor de kommende måneder vil DUOS Gruppen etablere yderligere to divisioner, der skal fokusere på henholdsvis botilbud og bostøtte og uddannelse til unge med særlige behov.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive til divisionsdirektør for DUOS Personlig Assistance, Sofus Rossing, e-mail: sr@duos.dk.