Handicapbranchen Danmark er etableret!

Handicapbranchen Danmark er etableret!

Der er i dag etableret en ny brancheforening for virksomheder på handicapområdet. Medlemmerne består af DUOS og andre leverandører på området med tilsammen små 8.000 medarbejdere.

Brancheforeningen skal sammen med Dansk Erhverv arbejde for at sikre de bedst mulige rammer for hele branchen og derigennem den bedst mulige hjælp til borgere med et handicap.

Divisionsdirektør i DUOS Sofus Rossing tiltræder som næstformand i bestyrelsen. Han glæder sig over etableringen:
”Den nye brancheforening er en stærk platform for at arbejde med branchens rammevilkår og med kvaliteten til borgerne. Og så tror jeg på, at vi med etablering af en brancheforening vil have endnu bedre muligheder for at skabe respekt om den vigtige opgave vores – og de øvrige medlemmers – udførende medarbejdere løfter. Det vil gøre det lettere at rekruttere og vil derfor være vigtigt for borgerne”.

Sofus Rossing håber også, at brancheforeningens fokus på rammevilkårene på sigt kan bane vejen for mere kompetenceudvikling til medarbejderne:
”I DUOS har vi et stærkt fokus på den faglige udvikling af vores medarbejdere. -Vi har kurser, der giver indsigt i de enkelte diagnoser, vi tilbyder AMU-kurser, og så arbejder vi med on-boarding forløb for nye medarbejdere. De indsatser vil vi i DUOS gerne sætte endnu mere tryk på.

Se pressemeddelelsen fra Dansk Erhverv om Handicapbranchen Danmark