Har du brug for en ekstra hånd på Roskilde Festivalen?

Har du brug for en ekstra hånd på Roskilde Festivalen?

Roskilde Rådgivning

HVVVAAAAD SÅÅÅ ROOOSKILDEE!?? Skal du på Roskilde Festival i år? Og skal du have hjælper med? Som noget nyt kan du I år ringe eller skrive til Flemming og Sigrid som sidder i DUOS Roskilde Rådgivning. De kan hjælpe dig med spørgsmål relateret til at have hjælper med på festivalen, og så kan de hjælpe dig med, hvordan du kan benytte dig af DUOS vikarkorps, som vil være på pladsen hele festivalen. Skriv til: roskilde@duos.dk eller ring på 3634 7900 og spørg efter Sigrid eller Flemming. Du kan også læse mere her: https://duos.dk/har-du-brug-ekstra-haand-paa-roskilde-festivalen/

Opslået af DUOS på 12. februar 2018


Har du handicaphjælpere, og skal du med på årets Roskilde Festival? Så tilbyder vi rådgivning over telefonen og et vikarkorps på festivalpladsen.

Et handicap skal ikke være en hindring for at komme med på Roskilde. Derfor har DUOS indgået samarbejde med Roskilde Festivalen om telefonisk rådgivning og et festival-vikarkorps:

Kontakt Roskilde-rådgivningen på: roskilde@duos.dk eller ring på T: 3634 7900 og spørg efter Flemming eller Sigrid.

Festival-vikarkorpset
Vores vikarkorps består af handicaphjælpere, der befinder sig inde på festivalpladsen. De kan træde til i forbindelse med akut sygdom, hvis der er brug for en ekstra hånd ved toiletbesøg, når du skal sove eller op igen. Du kan også bruge vikarkorpset, når din faste handicaphjælper skal have et hvil.

Hvis du har din hjælpeordning hos DUOS, kan du bruge vikarkorpset uden ekstra vikarbevilling fra din kommune. Hvis du ikke har din hjælpeordning hos DUOS, skal du søge din kommune om en ekstra vikarbevilling. Du behøver derfor ikke have din ordning hos DUOS for at benytte festival-vikarkorpset.

Roskilde-rådgivningen
Har du spørgsmål til, hvordan du får din hjælper eller ledsager med på Roskilde? Eller hvordan du kan få mulighed for at bruge Festival-vikarkorpset? Så ring til vores Roskilde-rådgivning.
Vi kan fx svare på, om du kan:

  • Få en ledsager med på Roskilde festivalen.
  • Få en hjælper med på Roskilde Festivalen hvis du har en BPA-ordning men bor i Jylland
  • Komme med på Roskilde Festivalen når du har en respiratorisk hjælpeordning.


Hvorfor rådgivning og vikarkorps?
Det er ofte en logistisk udfordring at være på Roskilde, når man har et handicap og har sine handicaphjælpere med. De fysiske rammer er i sig selv udfordrende, selvom der er lagt stor vægt på tilgængelighed.  Men afstandene er store, og derfor tager al transport lang tid. Toiletterne er, selvom de er store, stadig sværere at benytte end derhjemme, og det kan give besvær – især hvis det bliver regnvejr og mudret. Man kan derfor let få brug for mere hjælp end hjemme.

Kontakt os:
Kontakt Roskilde-rådgivningen på roskilde@duos.dk eller ring på 3634 7900 og spørg efter Flemming eller Sigrid.