Privat ledsagelse

Privat ledsagelse

Få en personlig ledsager – på privat basis.

En personlig ledsager giver tryghed på turene uden for hjemmet. Ledsageren kan deltage i fritidsaktiviteter, gå med i skoven eller være med, når man skal deltage i et socialt arrangement med venner eller familie.

Med en personlig ledsager har man en at dele sine oplevelser med, og man kan føle sig tryg, når man er på udebane. Man disponerer selv over sin ledsager i det aftalte tidsrum.

Vi har 20 års erfaring med ledsagelse til borgere i eget hjem. Vi er fleksible og tilbyder mulighed for, at man selv kan vælge sin ledsager mellem flere kandidater til jobbet.

Kontakt os for at høre mere om pris m.m.

Ledsageordningen trin for trin

Som det første trin tilbyder vi et opstartsmøde med borgeren. Her taler vi om, hvad brugeren ønsker at bruge sin ordning til, om vi skal formidle kontakten til en ledsager, eller om borgeren selv har kontakt til en person, som ønskes ansat. Vi gør altid opmærksom på, at familiemedlemmer ikke må ansættes.

Borgeren kontakter efterfølgende den valgte ledsager og aftaler den første aktivitet. Som borger kan man herefter aftale nye aktiviteter med den samme ledsager, få tilbudt en ekstra ledsager eller få en vikar.

Vi følger løbende med i borgerens tilfredshed med ordningen, og vi holder styr på forbruget af de tildelte timer og sørger for vikar ved sygdom og ferie. Som borger har man desuden selv mulighed for selv at følge med i timeforbruget og hver måned få en timeopgørelse tilsendt på mail eller brev.

Kontakt os

Sofus Rossing
Divisionsdirektør
sr@duos.dk