SPS-medarbejder

Kom godt i gang som SPS-medarbejder

Vores erfaring er, at de bedste støtteforløb indledes med et møde mellem dig og den studerende. Her kan I afstemme forventningerne til støtteforløbet og lægge en realistisk plan for jeres samarbejde i det kommende semester, afhængig af de bevilligede timer og støtteformen.

Det er især vigtigt at prioritere de områder, hvor den studerende har brug for støtte og at fastlægge mødefrekvens, mødesteder og andre måder at kommunikere på. Det kan også være en god idé, at du skaffer dig et vist kendskab til den studerendes daglige studiemiljø.

Forholdene og friheden er gode, og arbejdet utroligt meningsfyldt. – Støttegiver

 

 

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne kan være mangeartede. For den studerende med psykiske funktionsnedsættelser, kan opgaverne ofte være hjælp til overblik, struktur og planlægning og for den studerende med en fysisk funktionsnedsættelse, kan opgaverne være notattagning, transskribering, eller måske praktisk hjælp, hvis den studerende har et fysisk handicap.

Læs om støtteformer her Søg studiementorjob her

 

 

 

Bemærk, at du som SPS-støttegiver kun kan yde støtte ud fra gældende regler om Specialpædagogisk Støtte (SPS). Derfor skal du kontakte DUOS’ SPS-team, hvis du oplever behov eller ønsker om andre typer af støtte, der ikke hører under SPS.

Hvordan foregår det praktiske mellem dig og DUOS?

Så snart der er en aftale mellem dig og den studerende, vil DUOS sørge for din ansættelse og sende en kontrakt / ansættelsesaftale, som du kan finde i “Dokumenter” på din profil. Du vil også ved ansættelse kunne finde personalehåndbogen, hvor du finder svar på de fleste spørgsmål.

Kontakt os

Søren
Ydelseschef
+45 2060 7856
Pia
SPS-rådgiver
Marie-Louise
SPS-rådgiver
Fatima
SPS studentermedarbejder

Skriv til os

36 34 79 00