Vi er i vækst: Velkommen til P P Handicapservice

Vi er i vækst: Velkommen til P P Handicapservice

P. P. Handicapservice ApS er med virkning fra den 26. juni 2017 blevet en del af Bruger – Hjælper Formidlingen.

Ejerskiftet styrker Bruger – Hjælper Formidlingens position som Danmarks største private leverandør af handicaphjælp til børn og voksne. Det betyder endnu højere leveringssikkerhed og nye muligheder for specialisering. Fremadrettet vil de nuværende kommunale kunder i P. P. Handicapservice kunne trække på Bruger – Hjælper Formidlingens omfattende viden og erfaring i administration af hjælpeordninger.

Vores administrerende direktør Jens Hornemann siger om ejerskiftet:

”Vi er stolte af, at P. P. Handicapservice nu er en del af vores virksomhed. P. P. Handicapservice er et af de større seriøse firmaer i branchen med en ydelsesportefølje og en kvalitet, der er i tråd med vores. Vi tror på, at de synergieffekter, der følger med ejerskiftet vil åbne nye muligheder for en endnu bedre service og mere fleksibel levering”.

P. P. Handicapservice leverer BPA-administration, ledsagelse samt andre hjælpeydelser under Serviceloven til i alt 15 kommuner. Virksomheden har 170 ansatte og omsatte i 2016 for 50 mio. kr. Beslutningen om ejerskiftet er truffet af ledelsen i P. P. Handicapservice.