DUOS indgår virksomhedsaftale med CUBEcare

DUOS indgår virksomhedsaftale med CUBEcare

DUOS har indgået en virksomhedsaftale med CUBEcare, der bl.a. leverer massage, zoneterapi og meget mere til en fordelagtig pris. Tilbuddet gælder alle borgere og ansatte i DUOS.

Som en service til alle borgere og ansatte kan DUOS, i samarbejde med CUBEcare, nu tilbyde forebyggelse og behandling af fysiske skavanker til en nedsat pris. F.eks. koster en times massage 450 kr. Og divisionsdirektør, Sofus Rossing, mener det er vigtigt at sikre gode muligheder for alle i DUOS, da eksempelvis jobbet som hjælper kan være fysisk krævende.

”Vi synes, det er vigtigt at kunne tilbyde vores borgere og medarbejdere lidt ekstra, så derfor er vi glade for, at aftalen med CUBEcare er faldet på plads. Vi ved, at mennesker med handicap ofte har fysiske skavanker, og samtidig kan hjælperjobbet være fysisk krævende. Så jeg håber, at tilbuddet vil falde i god jord”, siger han.

Som borger eller medarbejder i DUOS er det muligt selv at bestille tid i CUBEcares online bookingsystem. Massagevirksomheden tilbyder behandling fra en af de mere end 100 klinikker, som er placeret rundt omkring i hele landet, med mere end i alt 40 forskellige ydelser, som man kan drage gavn af.

Aftalen starter d. 29. juni 2020, hvorefter alle i DUOS kan drage fordel af tilbuddet.