Voksen

Fokus på trivsel og livskvalitet

DUOS har stor erfaring med at hjælpe borgere i deres daglige trivsel. Vi samarbejder i dag med 89 kommuner og oplever, at samarbejdet bidrager med høj tilfredshed og øget livskvaliteten hos borgere og deres pårørende.

Ledsagelse

Ledsagelse – høj tilfredshed blandt borgere

Vi lægger vægt på at finde de medarbejdere, som er et godt match med borgeren og den hjælp, han eller hun har brug for. Derfor er vores hjælpere stabile, og udskiftningen er meget lav, hvilket den enkelte borger sætter pris på. Med DUOS som leverandør kan I ofte opnå en økonomisk besparelse og samtidig opleve høj tilfredshed hos borgerne med ordningen. Vi overtager rekruttering, vikardækning og administrationen.

Læs mere her: https://duos.dk/voksen-ledsagelse

Bo- og opholdssteder

Socialpædagogisk støtte –  hjælp til at få hverdagen til at fungere

Vi har erfarne hjælpere, som kan støtte socialt, praktisk og personligt i familien. Vores hjælpere har erfaring med diagnoser inden for autisme, ADHD samt andre psykiske eller fysiske udfordringer.

Vi lægger vægt på borgerens trivsel og tager udgangspunkt i hans eller hendes situation og tilrettelægger støtten særligt til den. Borgeren og de pårørende får en fast kontaktperson i DUOS, som følger dem og står for at finde det bedste match af hjælper til borgeren.

Læs mere her: https://duos.dk/voksen-socialpaedagogisk-stotte/

Afløsning i hjemmet

Afløsning i hjemmet – aflastning for bedre livskvalitet

Har I borgere med autisme, ADHD, psykiske eller fysiske udfordringer, kan DUOS bidrage med stabile, erfarne hjælpere. Vi lægger vægt på, at borgere, de pårørende og medarbejder skal være et godt match, så alle trives med løsningen og opnår et langvarigt samarbejde med høj tilfredshed. Vi varetager mere end 200 afløsningsopgaver i private hjem og har 20.000 erfarne kandidater.

Læs mere her: https://duos.dk/voksen-aflosning/

Særligt plejekrævende borgere

For særligt plejekrævende borgere sammensætter vi en løsning på tværs af forvaltninger og paragraffer

DUOS står for høj faglighed og fleksibilitet – vi løser mange forskellige typer opgaver og kan sammensætte et team med kort varsel. Vi har stor erfaring med at sammensætte et særligt tilbud til borgere med multiple funktionsnedsættelser. Vi samler et team med relevante kompetencer og erfaringer og gør det nemt for jer, hvis løsningen skal findes på tværs af forvaltninger.

Ofte oplever vi, at samarbejdet med DUOS resulterer i et lavere konfliktniveau mellem kommune og borger/pårørende i komplekse sager og frigiver ressourcer i forvaltningen.

Læs mere her: https://duos.dk/voksen-spb/

Hør hvad DUOS kan tilbyde:

Christina Feldborg

Christina F

Jylland og Fyn

Kontaktoplysninger:
 +45 29815976
 chf@duos.dk

Anne Julie Viholm

Anne

Nord- og Midtjylland

Kontaktoplysninger:
 +45 2194 1530
ajv@duos.dk

Jette Schmidt

Jette

Kontaktoplysninger:
 +45 2961 6848
jes@duos.dk

Jørgen Larsen

Jørgen

Hovedstaden og Nordsjælland

Kontaktoplysninger:
 +45 2542 9636
 jol@duos.dk

Tommy Hass Hall

Tommy

Sjælland

Kontaktoplysninger:
 +45 2783 1053
thh@duos.dk

Bestilling hos DUOS

Inge

Inge
Ydelseschef

Ring 3634 7900

Eller udfyld