Ledsagelse af børn

Ledsagelse af børn

Ledsagelse af børn

DUOS varetager i dag driften af ledsageordningen i mere end 25 kommuner. Vores specialiserede og erfarne rådgivere tilbyder sparring med både familier, ledsagere og kommunale samarbejdspartnere. DUOS er en af Danmarks ældste private velfærdsleverandører og har leveret ledsagelse siden 1998, så vi har stor erfaring og viden inden for ledsagelse til både børn og voksne. Vi leverer driftssikker ledsagelse, hvor borgerens behov og tryghed er i centrum.

Vi tager altid udgangspunkt i barnets konkrete situation og sikrer et godt og velfungerende match mellem barn og ledsager, fordi vi ved, at relationer skaber velfærd. Med DUOS som leverandør kan I ofte opnå en økonomisk besparelse og samtidig opleve høj tilfredshed hos familien med ordningen. Vi lægger vægt på at finde de medarbejdere, som er et godt match med barnet og den hjælp, han eller hun har brug for. Derfor er vores medarbejdere stabile, og udskiftningen er meget lav, hvilket forældrene sætter pris på. Vi overtager rekruttering, vikardækning og administrationen, og kan dermed frigive tid til andre opgaver hos jer.

Ledsagelse af børn

Opstart af samarbejde med DUOS kan foregå sådan:

  • Opstartsmøde med barn og forældre
  • Hjælp til rekruttering af ledsager via Danmarks største rekrutteringsdatabase på handicapområdet
  • Løn- og personaleadministration
  • Løbende opfølgning på barnets og forældrenes tilfredshed med ordningen
  • Overblik og kontrol af timeforbrug
  • Mulighed for som forældre at få tilsendt timeopgørelsen hver måned via mail eller brev
  • Mulighed for en vikar ved sygdom

Ledsageordning til børn

Har du en ledsageordning gennem DUOS, får du direkte kontakt med vores faste ledsageteam, og du kan altid komme i kontakt med os – vagttelefonen er åben udenfor normal arbejdstid. Ledsageordningen til børn bevilliges af kommunen og kan bevilges til børn og unge i alderen 12 – 18 år, som har brug for hjælp til at deltage i aktiviteter uden for hjemmet grundet en funktionsnedsættelse.
Ledsagerordningen gør det muligt for barnet at deltage i aktiviteter. Kommunen kan bevilge barnet eller den unge op til 15 timer om måneden,
timerne kan spares op i op til seks måneder. Du har også mulighed for privat at tilkøbe ekstra timer med din faste ledsager, kontakt DUOS for at høre nærmere.

Ledsagelse af børn
Ledsagelse

Det gode match

Med det gode match forsøger vi altid at sikre en relation imellem barn og ledsager, hvor barnets interesser og udvikling understøttes. Vi tilbyder en ydelse med høj faglighed i centrum.

En personlig ledsager giver tryghed på turene uden for hjemmet. Ledsageren kan deltage i fritidsaktiviteter, gå med i skoven eller være med, når dit barn skal deltage i et socialt arrangement med venner eller familie.

Med en personlig ledsager har dit barn en at dele dine oplevelser med, og en som du kan være tryg ved, når du er på tur. Du disponerer selv over din ledsager i det aftalte tidsrum.

Hør hvad DUOS kan tilbyde:

Christina Feldborg

Christina F

Jylland og Fyn

Kontaktoplysninger:
 +45 2981 5976
 chf@duos.dk

Anne Julie Viholm

Anne

Nord- og Midtjylland

Kontaktoplysninger:
 +45 2194 1530
ajv@duos.dk

Jette Schmidt

Jette

Kontaktoplysninger:
 +45 2961 6848
jes@duos.dk

Jørgen Larsen

Jørgen

Hovedstaden og Sjælland

Kontaktoplysninger:
 +45 2542 9636
 jol@duos.dk

Tommy Hass Hall

Tommy

Sjælland

Kontaktoplysninger:
 +45 2783 1053
thh@duos.dk

Bestilling hos DUOS

Nanna

Nanna
Ledsagerådgiver

Helle

Helle
Ledsagerådgiver

Wiki

Wiki
Ledsagerådgiver

Lia

Lia
Ledsagerådgiver

Sara

Sara
Ledsagerådgiver

Ring 3634 7900

Eller udfyld