Særligt plejekrævende borgere

Særligt plejekrævende borgere

Særligt plejekrævende borgere

DUOS kan hjælpe med at sammensætte en ordning til særligt plejekrævende borgere, som kan være børn med multiple funktionsnedsættelser, hvor løsningen indeholder flere paragraffer og forvaltninger. Vi kan hurtigt sammensætte et team med forskellige kompetencer og med erfaring indenfor særlige diagnoser, så vi sikrer den bedste livskvalitet og trivsel for barnet og familien. Vores erfaring viser, at DUOS kan hjælpe kommunen med at nedbringe konfliktniveau og overtage dialog og koordinering med familien, rekruttering, vikardækning og administration, som dermed frigør ressourcer i .

Vi lægger vægt på at sammensætte et hjælperteam, som er et godt match med barnet og den hjælp, han eller hun har brug for, og som både fagligt og personligt passer til barnet og familien. Vores hjælpere er stabile, og udskiftningen er meget lav, hvilket familien sætter pris på. Familien får tilknyttet en rådgiver, som følger familien og er bindeled til kommunen.

Vi arbejder med progression og sammen med de pårørende og kommunen sætter vi mål og delmål, som evalueres løbende på statusmøder. Ved terminalpatienter sørger vi for en god og stabil sidste tid for barnet. Og tilbyder supervision i hjælperteamet.

En ordning bevilges typisk efter en eller flere paragraffer, herunder §§ 44 jf. 83, 44 jf. 84, 45, 52 i serviceloven og evt. § 138 i sundhedsloven

Særligt plejekrævende borgere

Case

Pige med multiple funktionsnedsættelser

Pigen går i specialskole, hvor hjælperen fra DUOS følger med. Hun har ikke noget sprog, og det er nødvendigt at kende hendes daglige rutiner, der skal foregå præcis på samme måde hver dag. Pigen kommunikerer vha. sit kropssprog. Trækninger i kroppen viser, hvad hun kan lide. Det skal man være på forkant med, for at hendes tilstand skal være stabil. Pigens mor er flygtning og har behov for støtte. Derfor fungerer medarbejderen fra DUOS også som mentor og hjælper hende med at forstå samarbejdet med specialskolen, hospitalet og kommunen.

Model over processen

Særligt plejekrævende borgere

Hør hvad DUOS kan tilbyde:

Pia Maria Vørts

Pia

Region Midtjylland og Nordjylland

Kontaktoplysninger:
📱 +45 6142 1769
📞 +45 3634 7945
📧 pmv@duos.dk

Christina Feldborg

Christina

Region Syddanmark

Kontaktoplysninger:
📱+45 2981 5976
📞+45 3634 7982
📧 chf@duos.dk

Jørgen Larsen

Jørgen

Region Sjælland og Hovedstaden

Kontaktoplysninger:
📱 +45 2542 9636
📞 +45 3634 4991
📧 jol@duos.dk

Bestilling hos DUOS

Inge

Inge
Ydelseschef

Jens

Jens
Rådgiver

Ring 📞 3634 7900

Eller udfyld