Om DUOS

Om DUOS

Vi er en dansk familieejet velfærdsvirksom­hed og bestræber os på at levere den bedst mulige daglige trivsel for borgere. Vi har mere end 25 års erfaring med at hjælpe børn og voksne med funktionsnedsættelser, psykiske og sociale udfordringer samt pleje og praktisk hjælp til ældre. Vores mål er at levere velfærdsydelser af højeste kvalitet, der giver værdi og effekt for borgeren.

DUOS Gruppen hjælper mennesker og understøtter dem i svære situationer.

Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

I DUOS Gruppen møder vi borgeren, der behøver hjælp for at kunne leve sit liv fuldt ud med en funktionsnedsættelse, borgeren der skal komme sig efter sygdom, den ældre, der har behov for pleje og omsorg, og alle dem, der behøver støtte for at mestre sociale eller psykiske vanskeligheder.

Vi ønsker at gøre en forskel for alle borgere i Danmark, der har behov for hjælp og støtte. I hele gruppen er vi mere end 4.500 ansatte. Vores medarbejdere arbejder bl.a. som sygeplejersker, pædagoger, handicaphjælpere, støttepersoner, fysioterapeuter, ergoterapeuter, social- og sundhedsassistenter og sygehjælpere.