Jobtyper i DUOS

Jobtyper i DUOS

Jobtyper i DUOS

Vi har forskellige jobtyper i DUOS. Her får du et indblik i hvad stillingsbetegnelserne dækker over, når du søger job i DUOS:

 

  • Ledsager: Som ledsager hos en borger med en funktionsnedsættelse, er din væsentligste opgave at ledsage borgeren til aktiviteter uden for hjemmet. Borgeren vælger aktiviteten – det fx kan være at gå på biblioteket, at handle, at blive ledsaget til frisør/motion eller en tur i teatret. Hvis du gerne vil være ledsager, skal du selv holde af at komme rundt i naturen eller bydelen, på små udflugter, som er valgt af borgeren.

 

  • Respiratorisk hjælper: Som respiratorisk hjælper arbejder du typisk i vagter af 12 timers varighed – både dag og nat. Du er tæt på borgeren og denne familie og hjælper med forskellige dagligdagsopgaver herunder ofte personlig pleje af borgeren. Du skal certificeres for at kunne arbejde som respiratorisk hjælper. Dette kursus tager du på en af landets tre respiratoriske centre. Du får løn under oplæringen. 

 

  • Mentor: Som mentor yder du specialpædagogisk støtte til unge under uddannelse på en længerevarende uddannelse. Du bistår med støtte som er knyttet direkte til borgerens vanskeligheder / funktionsnedsættelse med komme i mål med uddannelsen, men ikke med at løse opgaverne. Du er derfor med på Universitet eller i hjemmet, hvor du tager noter, laver kalender aftaler m.v. Meget ofte ønsker eleven/den studerende en mentor fra samme uddannelsessted.

 

  • Handicaphjælper indenfor det specialiserede socialområde: Som handicaphjælper ansættes du i job, hvor du aflaster pårørende til børn eller voksne med en funktionsnedsættelse. Vores job er mangfoldige og omfatter blandt andet opgaver med pasning af børn og unge i et nærmere antal timer dagligt, transport til og fra aktiviteter, hjemmetræning og meget andet. Her finder du stillinger som indimellem kræver, at du er pædagogisk uddannet, men de fleste stillinger er ufaglærte.

Har du spørgsmål til et job, som du overvejer at søge?

Aase

Aase
Rekrutteringskonsulent

Karina

Karina
Rekrutteringskonsulent

Trine

Trine-Emilie
Rekrutteringskonsulent

Vi hjælper dig gerne eller svarer på spørgsmål til et job. Start med at oprette en handicaphjælperprofil, og hav gerne jobId’et klart, når du ringer til os på telefon 3634 7900

Opret profil

Klik her og opret en profil for at kunne søge et job i DUOS

Se ledige jobs

Her kan du se alle ledige job i DUOS. Når et job er besat, fjerner vi det fra jobsiden.