Job i DUOS

I DUOS arbejder vi for at skabe og fastholde gode relationer mellem mennesker.

Vi er ca. 5.000 medarbejdere og ansætter hver måned 300 nye medarbejdere til job. Med et job i DUOS bidrager du til at give mennesker større trivsel i deres hverdag.

Vi tilbyder gode muligheder for, at du kan arbejde, når det passer dig og i det antal timer, som passer til dit liv. Vi har også gode jobmuligheder for personer i flexjob, studerende og andre, som gerne vil arbejde på nedsat tid.

 

Gode vilkår som medarbejder i DUOS

Vi lægger vægt på at være en attraktiv arbejdsplads med gode og trygge ansættelsesvilkår, hvor du har mulighed for at udvikle dine kompetencer. DUOS er tiltrådt brancheoverenskomsten, der er indgået mellem FOA og Dansk Erhverv, som sikrer faste rammer om løn- og ansættelsesforhold; herunder løn under barsel og sygdom for størstedelen af vores ansatte. Her kan du læse vores overenskomst.  

Din daglige arbejdsplads vil i langt de fleste tilfælde være i et hjem hos en borger, og for at sikre dig et godt arbejdsmiljø gennemfører vi løbende arbejdspladsvurderinger hos borgerne. Hvis det er relevant for dit job, vil du få tilbudt kurser i bl.a. førstehjælp og ergonomi.

 

Før du søger job i DUOS

Allerførst skal du oprette en profil og et log-in på mitDUOS. Profilen er nemlig din indgang til jobsøgning i DUOS. Dernæst besøger du vores jobside, hvor alle ledige job bliver slået op. Finder du et job, der passer til dine ønsker og kompetencer, søger du det ved at klikke på ansøgningslinket nederst i jobannoncen. Du kan søge alle de job, du vil. Og du skal søge via jobannoncen, uanset om du er helt ny i DUOS eller allerede er ansat, men ønsker yderligere et job.
Klik her for at oprette en profil

 

Søg job i DUOS

Vi har mange ledige job i DUOS, og mange forskellige slags. Når du opretter en profil, skal du gøre dig umage med at beskrive dig selv både fagligt og personligt. Vi lægger nemlig vægt på både din faglighed og din personlighed, når vi skal matche dig med en borger. Beskriv bl.a. dine relevante faglige kompetencer, erfaringer fra tidligere job og frivilligt arbejde, dine interesser og dine personlige kvalifikationer.

Når du søger et job, skal du skrive en kort og motiveret ansøgning. Beskriv, hvordan du kan blive en god hjælper for borgeren, og forhold dig til de forventninger, vi har til dig. Fx mht. til erfaringer, interesser, arbejdstider osv.

Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og dig. Sådan kan vi sikre at borgeren får den helt rette hjælper og at du opnår størst mulig arbejdsglæde og jobtilfredshed.

Skriv til os

36 34 79 00