Den raske og den ramte hjerne – anatomi, funktioner og skader

Tilmeld dig seminaret

Mennesket har 100 milliarder hjernenerveceller, der er i kontakt med hinanden for at gøre os i stand til at føle, bevæge os, tænke og kommunikere. Men hvordan er alle disse funktioner organiseret i hjernen? Hvordan koordineres dette enorme arbejde – og hvad kan der ske, hvis man får en skade i hjernen? Kom med på vores gratis online seminar, hvor vi netop dykker ned i dette.

Om seminaret

På seminaret får du en introduktion til hjernens opbygning og funktioner, viden om typer af erhvervede hjerneskader og ofte sete konsekvenser af disse. Herunder kognitive, følelsesmæssige, adfærdsmæssige og sociale følger efter erhvervede hjerneskader.

Derudover får du et overordnet indblik i, hvordan vanskeligheder i forbindelse med indlæring og hukommelse, sprog, planlægning og strukturering, træthed og koncentration og emotionelle forandringer kan håndteres.

Sidst men ikke mindst får du gode råd, der kan anvendes i samvær og dialog med borgere med hjerneskader og deres pårørende.

Fantastisk med fagfolk som brænder for noget, og som tilmed formår at formidle det på en spændende og relevant måde. Det var fantastisk, at Lone brugte den sidste tid af seminaret på at komme med nogle helt konkrete råd til, hvordan forskellige følgevirkninger efter hjerneskader kan håndteres i praksis.

Det bliver du klogere på med seminaret:

  • Hjernens opbygning og funktioner
  • Typer af erhvervede hjerneskader
  • Ofte sete konsekvenser af forskellige typer af erhvervede hjerneskader
  • Gode råd til, når du er i dialog med borgere med hjerneskader og pårørende

Skriv til os

36 34 79 00