Hjernen – og hjerneskader 2.0

Tilmeld dig seminaret

Vores gratis online seminar Hjernen og hjerneskader 2.0 er en fortsættelse fra Hjernen og hjerneskader 1.0. På dette seminar vil klinisk psykolog og neuropsykolog Lone Vesterager Martinus zoome ind på kognitive og adfærdsmæssige følger af erhvervede hjerneskader. Blandt andet neuropsykologiske syndromer som neglect, nedsat sygdomsindsigt, afasi og amnesi.

Om seminaret

Vi dykker ned i både kognitive og adfærdsmæssige følger af erhvervede hjerneskader, og du får indblik i syndromer inden for både det visuelle, sproglige, hukommelsesmæssige, frontale og erkendelsesmæssige system.

Derudover gennemgår vi også, hvordan følger af erhvervede hjerneskader kan håndteres hensigtsmæssigt. På den måde får du praktiske værktøjer med dig hjem fra seminaret, som du kan bruge i samvær og dialog med borgere med hjerneskader og deres pårørende.

Vi anbefaler, at du først deltager på vores gratis online seminar Hjernen og hjerneskader 1.0, da der på Hjernen og hjerneskader 2.0 vil blive refereret til hjernestrukturer og -processer som grundlag for forståelsen af neuropsykologiske syndromer.

Det bliver du klogere på med seminaret

  • Kognitive og adfærdsmæssige følger af erhvervede hjerneskader
  • Neuropsykologiske syndromer
  • Hvordan disse syndromer kan håndteres hensigtsmæssigt

Skriv til os

36 34 79 00