Københavns socialborgmester besøger DUOS

Skjorterne var strøget og skoene pudset, da Københavns socialborgmester, Mia Nyegaard (R), lagde vejen forbi DUOS til dialog om, hvordan vi skaber bedre forhold for mennesker med handicap i kommunen.

Torsdag formiddag besøgte Københavns Kommunes socialborgmester, Mia Nyegaard, DUOS’ hovedkontor for at diskutere, hvordan kommunen i samarbejde med private aktører kan levere løsninger og mere livskvalitet til mennesker med handicap.

Efter en introduktion til DUOS, fik socialborgmesteren bl.a. lov til at overvære et undervisningsforløb af ledige borgere, inden turen gik forbi kontoret for kommunale ydelser, hvor hun blev introduceret til DUOS’ ydelser på ledsageområdet. Endelig fortalte Lene Haagesen, der er bevilliget fleksjob, om hvordan DUOS hjalp hende i beskæftigelse. Og Mia Nyegaard ser store potentialer i lignende samarbejder imellem Københavns Kommune og DUOS.

“Det var virkelig inspirerende at høre om, hvordan DUOS arbejder med borgere med handicaps, deres tanker om botilbud mm. Jeg glæder mig til at de sender deres bud på opgaveløsning i København, og så må vi se, om det giver mening at indlede et samarbejde med dem – det handler i så fald selvfølgelig både om pris og kvalitet. For det offentlige kan meget, men det kan (og skal) ikke alt” siger Mia Nygaard.

For DUOS er det vigtigt, at borgerens behov er i højsædet. Og Sofus Rossing ser, ligesom Københavns socialborgmester, muligheder for at skabe nye og bedre løsninger sammen, for mennesker med handicap.

”Vi har haft en god dialog om Københavns Kommune og DUOS’ samarbejde, som vi glæder os til at styrke yderligere. Det er netop gode relationer som disse, imellem private og offentlige aktører, der fremmer borgernes velfærd”, fortæller divisionsdirektør i DUOS, Sofus Rossing.

Mia Nyegaards besøg kom i stand efter DUOS vandt Københavns Erhvervspris i kategorien ”Innovation” for arbejdet med at skabe beskæftigelse for ledige og mennesker i fleksjob i foråret 2019.

 

Andre nyheder

Se alle nyheder

9. april, 2024

For Christel er det vigtigste i jobbet som socialfaglig driftsleder i DUOS at kunne hjælpe borgerne i samarbejde og dialog...

Læs nyhed her

12. februar, 2024

Fagligt kvalificerede medarbejdere, tilpassede vagter og et lille hold af hjælpere har gjort en kæmpe forskel for René, som lider...

Læs nyhed her

25. januar, 2024

I mandags var ældreminister Mette Kierkgaard på besøg hos Blæksprutten, som er en del af DUOS Senior Service A/S. Besøget...

Læs nyhed her

Skriv til os

36 34 79 00