DUOS er nomineret til Københavns Erhvervspris 2019

Vi er stolte af at fortælle, at DUOS er blandt de nominerede til Københavns Erhvervspris 2019. DUOS er nomineret i kategorien: Innovation.

Vi er nomineret til prisen fordi vi byder mange fleksjobbere velkommen som kolleger og ser dem som en vigtig ressource.
Dommerkomiteen består af medlemmer fra Københavns Erhvervsråd, der udnævner vinderne inden for hver deres kategori. Vinderne bliver fundet d. 15. maj på Københavns Rådhus.

Om DUOS står der i nomineringen således:

DUOS leverer personlig assistance til borgere, der har brug for støtte på grund af handicap eller sygdom, og virksomheden er arbejdsgiver for fleksjobbere. DUOS har formået at tænke innovativt indenfor socialt arbejde og rekruttering og på den måde løftet borgere, der i længere tid har været på kanten af arbejdsmarkedet, til en tilværelse med et arbejde, hvor de får mulighed for at bruge deres kompetencer overfor borgere, der har brug for hjælp. I sammenligning med lignende indsatser har Duos formået at kombinere og italesætte fleksjobbere som en ressource og bidraget med en kreativ løsning på en af byens udfordringer.

Se mere her og læs mere om de andre nominerede.

Andre nyheder

Se alle nyheder

9. juli, 2024

32-årige Christian Kampmann lever med handicappet cerebral parese. Siden barndommen har Harry Potter-universet haft en helt særlig plads i Christians...

Læs nyhed her

4. juli, 2024

Mød Kim og Peter fra vikarteamet i DUOS, som sammen har næsten 40 års erfaring i DUOS. Et makkerpar, der...

Læs nyhed her

26. juni, 2024

Når man koger 23-årige Magnus Mortensens liv ind i en bouillonterning, handler det om relationer. Relationen til sin familie, som...

Læs nyhed her

Skriv til os

36 34 79 00