Få et job der giver mening og passer dig

Få et job der giver mening og passer dig

 

Få et job der giver mening og passer dig

Lige nu søger DUOS medarbejdere og har mange ledige jobs i hele landet, som ikke kræver andre kvalifikationer end, at du kan lide at være sammen med et andet menneske. Vi tilbyder gode muligheder for, at du kan få et job, der giver mening og arbejde, når det passer dig og i det antal timer, som passer til dit liv. Vi har gode jobmuligheder for personer i flexjob, studerende og andre, som gerne vil arbejde på nedsat tid. Vi tilbyder kurser, e-learning, opkvalificering og grundig oplæring, så du er godt klædt på til jobbet.


Jobmuligheder i DUOS –hør to medarbejderes historie

Katja er og har arbejdet år i plejesektoren, men er nu i flexjob på 12 timer/uge og blev her opmærksom på muligheden for at være ledsager i DUOS. ”Jeg er så glad, det er som at finde guld” udtrykker Katja det, når hun fortæller om de 4 borgere, som hun er sammen med en gang om ugen. ”Det er altid spændende at møde nye mennesker og især det første kaffemøde, hvor vi skal se om der er kemi er spændende”. Ledsageraktiviteterne er en ugentlig biograftur, gåtur på Frederiksberg med en aktiv herre og snak om musik og en stille gåtur. ”Det vigtigste er, at vi laver noget sammen, som borgeren er glad for” slutter Katja.

Christian er selvstændig med et fysisk krævende job. Han ønsker at supplere med noget, som er mindre fysisk krævende, hvor han gør en forskel for andre mennesker. Da han hørte om muligheden for at være ledsager i DUOS gave det både mulighed for at fortsætte med at arbejde i mange år endnu, deltage i sjove aktiviteter og være noget for et andet menneske. Som ledsager har han både være til bowling, fodbold og til lerdueskydning og som han udtrykker det ”det er både hyggeligt at være sammen og jeg får oplevet nye ting og aktiviteter, som jeg ellers ikke havde tænkt på”.


Det får du med et job i DUOS

  • Personlig og faglig udvikling med oplæring på jobbet
  • Ordnede forhold med løn, pension og øvrige ansættelsesforhold på vilkår efter overenskomst
  • Indflydelse på egne arbejdstider med mulighed for at arbejde på fuld tid, deltid eller som vikar

Læs om jobtyper her Jobtyper i DUOS – DUOS

Sådan gør du

  • Se ledige jobs og opret en profil på mit.duos.dk/jobs. Når du har oprettet en profil kan du søge de jobs, som du er interesseret i tæt på dig. Vi vil tage fat i dig og tilbyde dig relevante jobs ud fra, hvad du er interesseret i, så udfyld din profil så grundigt som muligt.
  • Rekrutteringsteamet er klar til at hjælpe dig og svare på spørgsmål ring på
    3634 7900 tryk 5 og tryk 1
  • Eller send os en mail på rekruttering@duos.dk


Om DUOS

I DUOS arbejder vi for at skabe og fastholde gode relationer mellem mennesker. Vi er 4.500 medarbejdere og ansætter hver måned 300 nye medarbejdere til job, som bidrager til at give mennesker større trivsel i deres hverdag. Vi tilbyder mange typer jobs og med fleksibel arbejdstid, så tag fat i os for at høre mere.

Hør mere på 3634 7900 tryk 5 og tryk 1, så får du fat i rekrutteringsteamet, som er klar til at hjælpe dig og svare på spørgsmål

Eller se alle ledige jobs på. Mit DUOS