Øge trivsel og livskvalitet

Få et job med fokus på omsorg, trivsel og livskvalitet

Med udgangspunkt i borgerens behov er det vores mål at skabe øget trivsel og give vores borgere muligheden for at leve det liv de gerne vil. Det betyder også, at vores borgere ofte har flere forskellige behov. Hos DUOS vil du følge én borger i et længere forløb. Du bliver en del af holdet omkring borgeren – et hold vi tilstræber, er et fast og længerevarende team, for at skabe stabilitet i hjemmet. Vi tror på at relationer skaber bedre velfærd og større trivsel – både for borgeren og dig.

Der er stor variation i opgaverne. Nogle behov kræver en sundhedsfaglig baggrund og andre handler om hjælp til praktiske dagligdags udfordringer og nye oplevelser, der bidrager til at øge trivsel og livskvalitet.

 

Også for dig, der ønsker at udforske nye specialer


Er du nysgerrig på at skifte fagligt spor eller udforske nye specialer? Et job i DUOS kan være vejen ind i et nyt speciale eller fagområde. Vi har gode erfaringer med kolleger, der skifter fagligt fokus fra fx ældre pleje til børn med særlige behov og funktionsnedsættelser. 

Vores jobmuligheder er lige så forskellige som borgerne og deres behov. Her er nogle eksempler på jobs:

• Vågen nattevagt eller dagvagt til en glad, blind 5-årig pige.
Er du sygeplejerske, SSA, pædagog, ergoterapeut eller fysioterapeut? Er du rolig, omsorgsfuld og har erfaring med syge børn?  I denne stilling kan du arbejde fuld tid eller deltid.

• Pædagog, SSA, fysioterapeut eller ergoterapeut søges, til 55-årig mand med senhjerneskade.
Der er brug for dig, der med din faglighed, kan yde den socialpædagogiske støtte omkring manden.
Det vil være din opgave at planlægge dagen, skabe et overblik, skabe hvilepauser i løbet af dagen, samt deltage i fysiske aktiviteter dagligt med lange gåture, i træningscenter, svømmehal mm.
Du vil endvidere få undervisning på “Center for senhjerneskade”, hvor du bliver klædt på til at hjælpe borgeren.

• Vil du være handicaphjælper for en glad og smilende 13-årig pige?
Pigen er multihandicappet og sidder i kørestol. Hun har let smil og elsker nær personlig kontakt.
Vi søger en SSA/SSH, Sygeplejestuderende eller erfaren handicaphjælper til weekend dag- og nattevagter i denne deltidsstilling.

Se alle ledige stillinger her Mit DUOS
Læs om de forskellige jobtyper her Jobtyper i DUOS – DUOS

 

Arbejdstider, der passer dig og dit liv


Hos os er der gode muligheder for, at du kan arbejde, når det passer dig og i det antal timer,
som passer til dit liv. Du kan arbejde fuld tid eller deltid og på dét tidspunkt du ønsker.

Gode arbejdsvilkår og uddannelse


Vi lægger vægt på at være en attraktiv arbejdsplads med gode og trygge ansættelsesvilkår, hvor du har mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer. Samtidig er det vigtigt for os at sikre dig et godt arbejdsmiljø. Vi uddanner og opkvalificerer vores medarbejdere til jobbet og er det relevant for dit job, vil du få tilbudt kurser i bl.a. førstehjælp og ergonomi osv.


I DUOS får du et job med:

 • fokus på tid til omsorg, nærvær og trivsel.
 • personlig og faglig udvikling med oplæring på jobbet
 • ordnede forhold med løn, pension mv.
 • indflydelse på egne arbejdstider – fuld tid, deltid eller som vikar
 • kurser, e-learning, jobprofilering og meget mere.

 

Udtalelser fra to medarbejdere


”Jeg savnede den nære borgerkontakt i mit tidligere job. Det at kunne følge det enkelte menneske over længere tid, er præcis det jeg har fået mulighed for i mit job i DUOS”.
Martin, Social- og sundhedsassistent

”Med mit job i DUOS har jeg fået indflydelse på min egen arbejdstid. Jeg har små børn så det er meget væsentligt at kunne arbejde på de tidspunkter, der passer med familien”.
Åse, Social- og sundhedshjælper. 

Sådan får du job i DUOS

 • Opret en profil på mit.duos.dk/jobs og se ledige jobs. Søg de jobs, som du er interesseret i.
 • Udfyld gerne din profil så grundigt som muligt. Vi vil tage fat i dig og tilbyde dig relevante jobs ud fra, hvad du er interesseret i.
 • Ring til os. Rekrutteringsteamet er klar til at hjælpe dig og svare på spørgsmål ring på
  3634 7900 tryk 5 og tryk 1
 • Eller send os en mail på rekruttering@duos.dk

 

Om DUOS


I DUOS arbejder vi for at skabe og fastholde gode relationer mellem mennesker. Vi er 4.500 medarbejdere og ansætter hver måned nye medarbejdere til job, som bidrager til at give mennesker større trivsel i deres hverdag. Vi tilbyder mange typer jobs og med fleksibel arbejdstid, så tag fat i os for at høre mere.

Hør mere på 3634 7900 tryk 5 og tryk 1, så får du fat i rekrutteringsteamet, som er klar til at hjælpe dig og svare på spørgsmål. 

Se alle ledige stillinger her Mit DUOS

Andre nyheder

Se alle nyheder

8. maj, 2024

  Ordene kommer fra Lene, som er pårørende til Lasse, der har demenssygdommen alzheimers. Her fortæller hun sin og Lasses...

Læs nyhed her

3. maj, 2024

For Katrine betyder det meget at være nærværende, faglig og ordentlig i sit arbejde som socialpædagogisk driftsleder på det specialiserede...

Læs nyhed her

18. april, 2024

Som sundhedsfaglig driftsleder hjælper Sine især borgere med nedsat syns- og høresans. Men hun er også med til at sikre...

Læs nyhed her

Skriv til os

36 34 79 00