DUOS vinder respiratorisk udbud i Region Hovedstaden

DUOS vinder respiratorisk udbud i Region Hovedstaden

DUOS har vundet det respiratoriske udbud i Region Hovedstaden, som er et højt specialiseret sundhedsområde. Særligt den høje kvalitet i DUOS’ ydelse var afgørende.

Region Hovedstaden har meddelt at DUOS har vundet det netop overståede udbud på det respiratoriske område. DUOS var i forvejen leverandør, og det er glædeligt, at det gode samarbejde med Region Hovedstaden nu kan fortsætte, siger divisionsdirektør, Sofus Rossing.

”Jeg er enormt glad for, at vi nu kan videreføre det glimrende samarbejde, vi har haft med Region Hovedstaden på området. Det understreger hvordan private og offentlige aktører kan samarbejde om at sikre kvaliteten på højt specialiserede områder”.

Netop kvaliteten er et af de områder, hvor DUOS fremhæves og får ”topkarakterer” i udbudsafgørelsen. Den højt specialiserede sygehusbehandling i hjemmet har længe været en hjørnesten hos DUOS, hvorfor høj faglighed, kvalitetsstandarder og specialiseret personale skal sikre tryghed for borgeren.

”Vi har arbejdet målrettet med standarder og procedurer der styrker kvaliteten og øger borgerens tryghed, mens vores højt specialiserede rådgivere inden for det respiratoriske område muliggør sparring med både borgere, hjælperteams og samarbejdspartnere. Endelig sikrer rådgiverne og Danmarks største hjælperdatabase leverancesikkerheden”, fortæller sundhedsfaglig souschef, Rikke Berggren Kampff.

Og muligheden for sparring med samarbejdspartnere, har ofte været en stor fordel for både regioner og kommuner, hvor der ofte ses samfinansiering ved den specialiserede sygehusbehandling i eget hjem, forklarer Rikke Berggren Kampff.

”I DUOS har vi stor erfaring med samarbejdet med både regioner og kommuner, da omtrent 75% af vores respiratoriske ordninger er samfinansierede. Vores specialiserede rådgivere gør, at vi kan varetage kommunale og regionale opgaver og styrke samspillet ved at sikre én indgang for alle samarbejdspartnere”.

Aftalen med Region Hovedstaden om varetagelse af det respiratoriske område påbegyndes d. 1. juni 2020 og løber tre år frem med mulighed for yderligere forlængelse i samlet set 24 måneder.