Stor tilfredshed blandt Brøndby-borgere med DUOS’ ledsagelsesydelse

En tilfredshedsundersøgelse i Brøndby Kommune har vist, at langt de fleste borgere der modtager ledsagelse er meget tilfredse med ydelsen. Det glæder borgmesteren.

DUOS udførte i november en tilfredshedsundersøgelse som viser, at borgerne i Brøndby Kommune er overordentligt tilfredse med DUOS’ ydelser på ledsagelsesområdet. Hele 86% af de adspurgte er nemlig ”meget tilfredse” eller ”yderst tilfredse” med den ledsagelse, som de får igennem DUOS.

Og det positive resultat vækker begejstring hos borgmester i Brøndby Kommune, Kent Max Magelund (S), som samtidig fremhæver det gode samarbejde imellem kommunen og DUOS.

”Det er en fornøjelse at samarbejde med DUOS, og det er en meget høj andel, som vi er yderst tilfredse med”.

Brøndby-borgernes tilfredshed understreges af, at ikke en eneste respondent har angivet, at de er utilfredse med ydelserne på ledsagelsesområdet. Det er en udvikling man vil fastholde og styrke, fortæller divisionsdirektør i DUOS, Sofus Rossing.

”Vi er meget stolte af resultatet og glade for samarbejdet med Brøndby Kommune, men vi vil ikke hvile på laurbærrene. Vi vil sikre den høje kvalitet i vores ledsagelsesydelse, så vi forhåbentlig får et endnu bedre resultat næste år”.

Tilfredshedsundersøgelsen med DUOS’ ledsagelsesydelser er foretaget som en del af den kvalitetssikring, der skal sikre, at borgere der vælger DUOS får en ydelse hvor faglighed og kvalitet er i centrum.

Tilfredshedsundersøgelsen findes i sin helhed herunder:

Tilfredshedsundersøgelse blandt borgere i Brøndby med ledsagelse § 97
Yderst tilfreds 46%
Meget tilfreds 40%
Tilfreds 12%
Mindre tilfreds 0%
Meget utilfreds 0%
Ved ikke 2%


Hvis du er interesseret i at høre mere om DUOS’ ledsagelsesydelse, eller vores andre ydelser, så kontakt en af vores kundechefer for en uforpligtende samtale. Skriv til os på kunde@duos.dk, så vil du blive kontaktet.

Andre nyheder

Se alle nyheder

9. juli, 2024

32-årige Christian Kampmann lever med handicappet cerebral parese. Siden barndommen har Harry Potter-universet haft en helt særlig plads i Christians...

Læs nyhed her

4. juli, 2024

Mød Kim og Peter fra vikarteamet i DUOS, som sammen har næsten 40 års erfaring i DUOS. Et makkerpar, der...

Læs nyhed her

26. juni, 2024

Når man koger 23-årige Magnus Mortensens liv ind i en bouillonterning, handler det om relationer. Relationen til sin familie, som...

Læs nyhed her

Skriv til os

36 34 79 00