DUOS fortsætter med at levere høj kvalitet og daglig trivsel til borgere i Region Sjælland

DUOS fortsætter med at levere høj kvalitet og daglig trivsel til borgere i Region Sjælland

Efter 13 års godt samarbejde med Region Sjælland og vores borgere, har vi i DUOS genvundet udbuddet, hvorfor det er med stor glæde, at vi kan fortsætte med at levere høj kvalitet og trivsel til borgere i Region Sjælland de kommende 3 år. DUOS har mere end 20 års erfaring med at skabe gode relationer og en tryg hverdag for borgere på det respiratoriske område.

Især vores leverancesikkerhed er værdsat af borgere og Region Sjælland. DUOS sammensætter altid et fast hjælperteam omkring den enkelte borger, så der er så få personer i hjemmet som muligt. Hjælperteamet sørger for at planlægge ferie på skift og dække ved sygdom, så borgeren har kendte ansigter i hjemmet, uanset om der er sygdom eller ferie. Hvis behovet opstår, har DUOS et stort vikarteam klar. Det giver tryghed hos den enkelte.

”Borgerens trivsel, relationen og respekten mellem mennesker er en helt central del af DUOS. Vi ved, at det, der betyder noget for borgeren, er et samarbejde, hvor vi bidrager til livskvalitet og udfoldelse i dagligdagen. Kvalitet er i fokus hos os, og vi vil gerne være med til at sætte en høj standard inden for de områder, hvor vi arbejder. Senest er vi blevet ISO 27001 certificeret, hvilket betyder, at vi lever op til den højeste standard, for hvordan vi behandler persondata, risikostyring og IT processer”, udtaler Sofus Rossing, divisionsdirektør i DUOS.

Vi er i daglig dialog med både regioner, kommuner og borgere, og vi sørger for en klar kommunikation og et velfungerende samarbejde. Vi lytter, nedbringer kompleksitet og sikrer trivsel for borgerne, når de modtager hjælp fra både region og kommune.

”Vi har et super dygtigt og engageret respiratorisk team, og samtidig har vi Danmarks største rekrutteringsdatabase på området. Derfor er vores leverancesikkerhed enestående. Vi kan sammensætte et helt nyt hjælperteam, nogle gange bare med et par timers varsel”, tilføjer Camilla Witt, sundhedsfaglig ydelseschef og ansvarlig for det respiratoriske team.