DUOS vinder ledsagelsesområdet i Fredensborg Kommune efter udbud

DUOS vinder ledsagelsesområdet i Fredensborg Kommune efter udbud

Fredensborg Kommune har besluttet, at DUOS fremover skal varetage den kommunale ledsagelsesydelse. Omtrent 110 borgeres ledsagelsesydelser overgår derfor til DUOS.

DUOS overtager d. 1. april 2020 driften af ledsagelsesområdet i Fredensborg Kommune, hvilket står klart, efter kommunen har udpeget DUOS, som vinder af et netop overstået udbud.

Det betyder at cirka 110 borgere vil overgå til DUOS’ ydelser, når administrationen med ledsagelsesområdet overdrages. Dog vil borgerne ikke mærke ændringer, fastslår divisionsdirektør i DUOS, Sofus Rossing.

”Som borger kommer man ikke til at mærke nogen forskel. Vi leverer en ydelse af højeste kvalitet, som jeg er sikker på, at borgerne vil blive glade for. Vi glæder os meget til at levere driftsikker ledsagelse af høj kvalitet til Fredensborg Kommunes borgere”, fortæller han.

Vandt på både kvalitet og pris

Faktisk vandt DUOS udbuddet på netop høj kvalitet ved ledsagelsesydelsen såvel som prisen. I evalueringen udmærkes DUOS’ ydelser som særligt tilfredsstillende, da de er underbygget af ”solid erfaring” og samtidig leveres til en fornuftig pris.

Det understreges yderliger at den personlige, og relationelt tætte, kontakt med borgere har været en afgørende faktor i Fredensborg Kommunes afgørelse.

Selvom udbudsevalueringen skaber stor tilfredshed, så er det vigtigste at fortsætte servicen på ledsagelsesområdet, påpeger Sofus Rossing.

”Vi er meget stolte af den positive respons, som vi tager med videre. Men det vigtigste er nu, at vi fortsætter det gode arbejde med at levere en god og personlig ledsagelsesydelse til borgerne i Fredensborg Kommune, som vi glæder os til at lære bedre at kende”, siger han.

Rammeaftalen imellem Fredensborg Kommune og DUOS løber frem til april år 2024.

Hvis du er interesseret i at høre mere om DUOS’ ledsagelsesydelse, eller vores andre ydelser, så kontakt en af vores kundechefer for en uforpligtende samtale. Skriv til os på kunde@duos.dk, så vil du blive kontaktet.