Besøg af beskæftigelses- og integrationsborgmesteren

Besøg af beskæftigelses- og integrationsborgmesteren

Den 16. maj havde DUOS besøg af Københavns Kommunes beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard. 

Borgmesteren besøgte DUOS for at høre om vores indsatser for at bringe borgere på kanten af arbejdsmarkedet i beskæftigelse. I samarbejde med Københavns Kommune har DUOS siden efteråret 2018 ansat 30 fleksjobbere. I alt 250 fleksjobbere arbejder i DUOS.

Borgmester Cecilia Lonning-Skovgaard hørte om vores tanker og arbejde og overværede  dele af et introduktionskursus for nye fleksjobbere. Hun nåede også tale med en af de fleksjobbere, som er ansat hos os.

Beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard skrev efter sit besøg på sin LinkedIn profil:

”DUOS er en arbejdsplads, hvor der er ansat ikke mindre end 250 fleksjobbere. Bare siden efteråret har de ansat omkring 30 fleksjobbere fra København. Jeg havde i dag fornøjelsen af at besøge virksomheden og høre deres tanker om at have medarbejdere, der som udgangspunkt arbejder få timer om ugen. Nogle vil mene, at det er en ulempe, men fleksjobbere passer faktisk som fod i hose i DUOS, hvor der et stort behov for deltidsansatte. I DUOS er fleksjobberne virksomhedens kernemedarbejdere, og de arbejder som oftest som ledsagere og som afløsere. Det var inspirerende at høre, hvordan DUOS er gået forrest og har bevist, at når man tænker nyt i forhold rekruttering, så kan det rent faktisk styrke en virksomhed markant”.

Vi takker for et inspirerende og varmt besøg.

Læs mere om DUOS’ kursus og rekrutteringsforløb for ledige her