DUOS har vundet Københavns Erhvervspris 2019

Tillykke til alle i DUOS!

I vindertalen på Københavns Rådhus blev der sagt:
”DUOS har formået at kombinere og italesætte fleksjobbere som en ressource og bidraget med en kreativ løsning på en af byens udfordringer”.

Det er en ære at vinde prisen. Vi er stolte af, at så mange fleksjobbere arbejder i vores virksomhed – og stolte af at blive anerkendt og set som en rummelig arbejdsplads.

DUOS er arbejdsgiver for i alt godt 250 fleksjobbere, og vi har i snart mange år haft et målrettet fokus på at ansætte fleksjobbere. De fleste arbejder som ledsagere og som afløsere i hjemmet.
Ca. 30 fleksjobbere fra København er i 2018-2019 kommet i arbejde i DUOS gennem et samarbejde med Københavns Erhvervshus og fleksjobafdelingen i Københavns Kommune.

Divisionsdirektør Sofus Rossing udtaler om prisen:
”Samarbejdet med Københavns Erhvervshus og fleksjobafdelingen i København har været en spændende rejse sammen, hvor DUOS har ansat mange fleksjobbere. Det har styrket vores virksomhed, og vi kunne aldrig have ansat de mange fleksjobbere uden den rådgivning, som Københavns Kommune har givet. Det er de samarbejdsrelationer, som har skabt innovation og resultater, og som har ført til den pris og den anerkendelse, DUOS nu har fået.”

Spørgsmål om DUOS som vinder af Københavns Erhvervspris 2019 kan rettes til divisionsdirektør Sofus Rossing på T: 36 34 79 00 eller E: sr@duos.dk

Læs mere om DUOS’ kursus og rekrutteringsforløb for ledige her

Andre nyheder

Se alle nyheder

9. juli, 2024

32-årige Christian Kampmann lever med handicappet cerebral parese. Siden barndommen har Harry Potter-universet haft en helt særlig plads i Christians...

Læs nyhed her

4. juli, 2024

Mød Kim og Peter fra vikarteamet i DUOS, som sammen har næsten 40 års erfaring i DUOS. Et makkerpar, der...

Læs nyhed her

26. juni, 2024

Når man koger 23-årige Magnus Mortensens liv ind i en bouillonterning, handler det om relationer. Relationen til sin familie, som...

Læs nyhed her

Skriv til os

36 34 79 00